portræt.jpg

Om mig

Der er mange fordele ved at arbejde for sig selv og skabe sit eget arbejdsliv. Men hvis fordelene bliver overtaget af bekymringer og stress omkring økonomi og penge, så er det ikke holdbart i længden.

Derfor har jeg skabt en virksomhed, der hjælper selvstændige, iværksættere og freelancere med at give slip på pengestressen, så de i stedet for kan nyde det frie liv som selvstændig.

Jeg har aldrig fulgt den almindelige opskrift på arbejdslivet, og har altid søgt mest mulig frihed til at planlægge min egen hverdag. Jeg har derfor arbejdet som selvstændig, freelancer og i projektstillinger i Danmark, London og Berlin stort set siden jeg blev færdig med min uddannelse til cand. mag i medievidenskab. Når man bevæger sig uden for det gængse jobmarked, så sniger økonomiske overvejelser sig ofte ind i billedet. Og økonomiske bekymringer er nok også en af de største årsager til, at mange ikke tør at kaste sig ud i at være selvstændig. Det er en skam, for pengestressen og de økonomiske bekymringer kan man lære at tæmme. Det har jeg selv været nødt til for at kunne nyde livet som selvstændig.

Udover min egen erfaring fra at være selvstændig og mine 1000-vis af timers læsning af diverse iværksætter, finans- og psykologibøger, så bygger min rådgivning og online kurser på mindfulness og kognitiv psykologi, som jeg har lært via en ICF-certificeret coachuddannelse og et tilvalgsfag i psykologi.

Vil du høre mere om, hvad jeg tilbyder? Så kontakt mig endelig for at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig.

De bedste hilsner,

Laura Nicolaisen